Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΣΕΑΝ Ευβοιας τιμα τον Προστατη Αγιο Νικητα - Τιμητικη Τελετη προαγωγης Εφεδρων Αξκων Ν.Ευβοιας.

 

       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 


   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                             

                  ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

  ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

                                                       

                                                

                                                                                           

     Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου , ο  Σύνδεσμος  Εφέδρων  Αξιωματικών  Νομού   Ευβοίας   ( Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας ) τίμησε εκ μεταφοράς , τον  Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Μεγαλομάρτυρα   Άγιο  Νικήτα τον  Γότθο,   στον  Ιερό Ναό της Αγίας  Παρασκευής , πολιούχο Χαλκίδος .


       Με  το πέρας του  Ορθου , ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών - εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου -, τέλεσε την αρτοκλασία Υπέρ Υγείας  των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών των, μεταφέροντας τις ευλογίες του Μητροπολίτου μας  στο  μέλη του Συνδέσμου .



      Στο Βίο του Αγίου αναφέρθηκα στον λόγο του ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου κος  Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχη ( ΔΒ ) και στο ρόλο , το ήθος , την ευθύνη  του   Εφέδρου Αξιωματικού  ως στρατεύσιμος και ως πολίτης.

        Την εκδήλωση τίμησαν με την  παρουσία τους ο Υπτγος Γεώργιος Χατζηγεωργίου – Δκτης Σχολής Πεζικού , η εκπρόσωπος της Δημάρχου Χαλκιδέων κα Δήμητρα Σακελλαράκη - Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου-  , εκπρόσωποι του Κ.Ε.Π.Β, της 114 Π.Μ. , της 204 ΜΓΑΠ , οι πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ και Ε.Α.Α.Α. ,   έφεδροι Αξιωματικών & φίλοι  με τις οικογένειες των.

       Στην συνέχεια αντιπροσωπεία του Συνδέσμου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κον Βαρυτιμίδη Μιχαήλ και τον Ταμία κον Λάβδα Παναγιώτη συμμετείχε στην τιμητική τελετή  προαγωγής Εφέδρων Αξκων Νομού Ευβοίας  έτους 2019 , στην Σχολή Πεζικού.. Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Υπτγος Γεώργιος Χατζηγεωργίου στην προσφώνηση του προς τους προαχθέντες Εφ.Αξκους εξήρε την σημασία της Εφεδρείας διαχρονικά αλλά ιδιαίτερα  σήμερα  σε ένα δύσκολα χρονικά και ιστορικά σταυροδρόμι. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Αξκων Ν. Ευβοίας αναφέρθηκε στους άρρηκτους δεσμούς των Εφέδρων με τους εν ενεργεία Αξιωματικούς , στην ενεργητική Εφεδρεία  , ευχήθηκε Υγεία και εις ανώτερα στους προαχθέντες. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την τιμητική τελετή
















 

 

Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου