Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση μελών στην 204Μ.Γ.ΑΠ.




    


       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 
   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                  
                  ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
  ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ  
      E.mail : seanevias@gmail.com
                                                                                                                                                                             


                 


   Μέλη του Συνδέσμου μας επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας 11  Φεβρουαρίου  2019  την 204 Μοίρα Γενικών Αποθηκών της  Αεροπορίας ( 204 Μ.Γ.ΑΠ.) που εδρεύει στο Βαθύ  Αυλίδος.
    O Διοικητής  Επγος (ΤΟΠ)  Συρακούλας  Γεώργιος και  τα στελέχη  της  μονάδος  επιφύλαξαν εγκάρδια  υποδοχή, δείγμα της  άρρηκτης  σχέσης  του  εν  ενεργεία  Αξιωματικού  με  τους  εξ εφεδρεία  Αξιωματικούς , σφυρηλατώντας   δεσμούς   αναγκαίους  για  την  Πατρίδα  .H εμπεριστατωμένη ενημέρωση  που έλαβε χώρα στην αίθουσα ενημερώσεως για την αποστολή της μονάδος που είναι  ο εφοδιασμός των Μονάδων της ΠΑ με πυρομαχικά, CAD/PAD και πάσης φύσεως εκρηκτικά, η διαχειριστική και λογιστική παρακολούθησή τους, η συντήρηση και επιθεώρηση των αποθηκευμένων πυρομαχικών στη Μονάδα, η αξιοποίηση των  επισκευασίμων   και η αποστρατιωτικοποίηση ή καταστροφή των αχρήστων πυρομαχικών, ήταν ο προπομπός της επίσκεψης στην μονάδα.
Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Δκτού Επγου (ΤΟΠ) Συρακούλα Γεώργιο και του Προέδρου του Συνδέσμου Εφ. Τχη (ΔΒ) Βαρυτιμίδη  Μιχαήλ , τα μέλη επισκεφτήκαν τις αποθήκες της μονάδος και  τον χώρο  καταστροφής των  άχρηστων πυρομαχικών όπου  ο  Διοικητής και τα εξειδικευμένα στελέχη  της  αφού τους ενημέρωσαν τους επιφύλαξαν  μία έκπληξη. Ήταν η παρακολούθηση από  την ειδική κρύπτη της  εξουδετέρωσης  άχρηστων πυρομαχικών με ελεγχόμενη  έκρηξη.
Η  επίσκεψη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με τους συμμετέχοντες Εφέδρους Αξιωματικούς να εκφράζουν τις  ευχαριστίες  στο Διοικητή και στα στελέχη της μονάδος για την ολόθερμη φιλοξενία  , την γνώση που απέκτησαν για το νευραλγικό  έργο και την  λειτουργία  της μονάδος όπως και τον  υψηλό επαγγελματισμό της.


                                                                                                                                                                                                              

   


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος
Βαρυτιμίδης  Επ. Μιχαήλ
Εφ.Τχης ( ΔΒ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου