Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ






 
         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                  
                   ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
          E.mail : seanevias@gmail.com 
      Website :www.seanevias.blogspot.gr



  ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ                                                   






Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στην κατάμεστη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Χαλκίδος στην Σχολή Πεζικού, η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας και ο καθιερωμένος χορός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας. 




 
Την Βασιλόπιτα  ευλόγησε ο  Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων, Αρχιμανδρίτης Συμεών Hλιοδρομίτης ο οποίος και μετέφερε και τις θερμότατες ευχές του Μητροπολίτου προς τον Σύνδεσμο και τα μέλη του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , o Δκτης της Σχολής  Πεζικού  Υποστράτηγος Ιωάννης Σουρβάς , ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού &  Παιδείας  Κωνσταντίνος Βαρδακώστας εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ευβοίας, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης , ο Υδκτης της Σχολής Πεζικού Ταξχος Ανδρέας Φλωράτος, ο  Δκτης της Σχολής Τεθωρακισμένων Σχης (ΤΘ) Ιωάννης Ντρούκας, ο Δκτης της 204 ΜΓΑΠ  Επισμηναγός(ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Ρήγας και  ο αντιπροέδρος της Ε.Α.Α.Α  Υποπτέραρχος  ε.α  Γεώργιος Μπουραντάς.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης (ΔΒ) Βαρυτιμίδης Επ. Μιχαήλ στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τόσο τους προσκεκλημένους, όσο και τα μέλη και φίλους του συνδέσμου οι οποίο τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφέρθηκε τόσο στις δράσεις του Συνδέσμου,  όσο και στην διαχρονική συμβολή των Εφέδρων Αξιωματικών στο στράτευμά και γενικότερα στην κοινωνία.
 
Τιμήθηκαν για την ανιδιοτελή & πεντηκονταετή προσφορά τους  οι  Έφεδροι  Αξκοι  και μέλη του Συνδέσμου  κ.κ. Αριστόβουλος  Μαυρίδης  &  Γεώργιος  Αβερκιάδης.




 
Το φλουρί της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε  σε ένα επίχρυσο γραμματόσημο, κέρδισε ο  Νέστωρας  Βαρυτιμίδης. 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το χορευτικό του  Πανηπειρωτικού  Συλλόγου  Ευβοίας και  έκλεισε  με  πολύ κέφι  , χορό από τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου.

                        

ΕΚ  ΤΟΥ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
 







 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου