Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ - ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ









           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                            
                   ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
      ΤΗΛ.: 22210 25565 FAX: 22210 80525 
       Αγγ. Γοβιού  22  -  341 00 ΧΑΛΚΙΔΑ                          
         Ε.mail : seanevias@gmail.com  
   Website : www.seanevias.blogspot.gr
 





Αγαπητοί συνάδελφοι,
Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2018-2021 του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας  καθώς και εκπροσώπων-εκλεκτόρων  για την Ανωτάτη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών.
Παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής που αποτελούσαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί κκ. Κατσαρός Δημήτριος (πρόεδρος),Μητράκης Κωνσταντίνος & Δήμου Νικόλαος, εψήφισαν 53 μέλη του Σ.Ε.Α.Ν. Ευβοίας.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

Εψήφισαν : 53   Άκυρα –λευκά  :3   Έγκυρα ψηφοδέλτια :  50  
Έλαβαν:
1.      Βαρυτιμίδης        Μιχαήλ           (Εφ. Τχης ΔΒ)                      48        Πρόεδρος  *
2.      Δεσίπρης             Γεώργιος        (Εφ. Υπλγός ΠΖ Ε/Δ)          45        Αντιπρόεδρος
3.      Βλαχάκης            Γεώργιος        (Εφ. Ανθγος  ΠΖ)                29        Γενικός Γραμματέας
4.      Λάβδας                Παναγιώτης    (Εφ. Τχης ΣΥΠ)                   28        Ταμίας
5.      Τζαχρήστος        Χρήστος          (Εφ. Ανθγος  ΠΖ)                26        Έφορος
6.      Τσομώκος           Διομήδης        (Εφ. Λγος  ΠΒ)                    28        Μέλος
7.      Βάσσος               Παναγιώτης    (Εφ. Ανθγος ΜΧ)                24        Μέλος
8.      Παπαβασιλείου   Ιωάννης          (Εφ. Τχης ΠΖ-Ε/Δ)              20        Μέλος
9.      Σπανός                 Λάμπρος        (Εφ. Υπλγός ΠΖ Ε/Δ)          20        Μέλος

Αντίστοιχα για την Α.Π.Ο.Ε.Α.. έλαβαν:
1.      Βαρυτιμίδης        Μιχαήλ         (Εφ. Τχης ΔΒ)                      33        (Εκλέγεται)    και
2.      Καπεντζώνης       Ανδρέας        (Εφ. Τχης ΠΖ)                     12      

*Το  νεοεκλεγέν  Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Σ.Ε.Α.Ν. Ευβοίας , συνήλθε  σε σώμα, με απόλυτη πλειοψηφία για την κάθε θέση, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2018  στα γραφεία του Συνδέσμου, μετά  από  πρόσκληση  του  πλειοψηφούντος  Μιχαήλ  Βαρυτιμίδη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  21 / 1 / 2018  σε μία ζεστή  ατμόσφαιρα , στην κατάμεστη Λέσχη  Αξιωματικών  Φρουράς  Χαλκίδος - στην Σχολή Πεζικού - από  Μέλη και Φίλους , η  ευλογία της  βασιλόπιτας και ο ετήσιος  χορός  του  Συνδέσμου  Εφέδρων  Αξιωματικών  Νομού  Ευβοίας. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε  ο  Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Χαλκίδος , Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων  κ.κ. Χρυσόστομος. Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία  τους   ο  Ταξίαρχος  Γεώργιος Μπικάκης Διοικητής  της  Σχολής  Πεζικού , ο Συνταγματάρχης (ΠΒ)  Χαράλαμπος  Σταμέλος Υποδιοικητής  του  Κ.Ε.ΠΒ , ο  πρόεδρος της  Ε.Α.Α.Σ.  Στρατηγός ε.α.  κ. Ευάγγελος  Ρήγας , ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α.  Υποπτέραρχος ε.α. Κων/νος  Φαλλάγης, ο τέως Υπουργός Κων/νος Μαρκόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων του Νομού μας.
Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης (ΔΒ) Βαρυτιμίδης Μιχαήλ  στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην συνεστίαση που ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την θητεία του Διοικητικού  Συμβουλίου. Μια εκδήλωση που για πρώτη φορά γίνεται στην Λ.Α.Φ. Χαλκίδος , ευχαριστώντας τον Δκτη της  Σχολής Πεζικού  Ταξίαρχο  Γεώργιο  Μπικάκη  για την παραχώρηση της  ,την Διευθύντρια της Λέσχης  Λγο (ΠΖ) κ. Καραμούζη Παρασκευή  , τα στελέχη και το προσωπικό της για την άριστη διοργάνωση. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο που  βρίσκεται πάντα κοντά μας ,τους  εκλεκτούς  προσκεκλημένους , τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου για την ζεστή παρουσία τους σε όλες τις δραστηριότητες.
        Σκιαγράφησε τις δράσεις του Συνδέσμου και εξήρε την συμμετοχή με υψηλό ποσοστό των Εφέδρων – Εθνοφυλάκων - Εφέδρων Αξιωματικών στις πραγματοποιηθείσες ασκήσεις και εκπαιδεύσεις κατά το προηγούμενο έτος , αποδεικνύοντας έμπρακτα το μεγαλείο του Εφέδρου για τα ιδανικά της Πατρίδος μας.
Κατά την διάρκεια της συνεστίασης τιμήθηκαν για την ανιδιοτέλη & πολυετή συνεισφορά  οι  Έφεδροι  Αξκοι  κ.  Μπαμπαράκος  Δημήτριος , κ. Καραμήτσας  Αλέξανδρος και κ. Κοκονάς  Στυλιανός.

Την Κυριακή των Βαΐων, 1η Απριλίου το πρωί,  θα γίνει η καθιερωμένη αρτοκλασία υπέρ των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών αυτών στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής (Ορφανοτροφείο) στην Έξω Παναγίτσα.
Παρακαλούμε  για  την συμμετοχή σας  στην εκδήλωση  αυτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ
Με το Φ.129/68/20138/28 Φεβ 18 έγγραφό της η ΔΕΠΑΘΑ/Τμ.Εφ.Αξκών, καλεί όλους τους ΣΕΑΝ, όπως ενημερώσουν τα μέλη τους, τα οποία δεν έχουν αλλάξει τις παλαιού τύπου ταυτότητες τους, των οποίων η ισχύς έληξε στις 19-05-2017, με νέου τύπου, να τις επιστρέψουν.  Ως εκ τούτου, ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη μας να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα παλαιά δελτία ταυτότητας τους με νέα, διαφορετικά να τα ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στον Σύνδεσμό μας, ο οποίος και υποχρεούται βάσει του ανωτέρω εγγράφου, να τα αποστείλει μέχρι 30-06-2018 στην ΔΕΠΑΘΑ.   Σε περίπτωση απώλειας, να προσκομιστεί αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση από τους κατόχους, διότι σύμφωνα με το άρθρο 5 της υπ΄αριθμ.  Φ.493/1/157718. ΦΕΚ 1415/ 19-5-2016 προβλέπεται επιβολή κυρώσεων.
Ηδη μας έχει αποσταλεί από την ΔΕΠΑΘΑ ονομαστική κατάσταση 133 μελών που υποχρεούνται να παραδώσουν τις παλαιές ταυτότητες ή με υπεύθυνη δήλωση να δηλώσουν την απώλειά τους.
       Υπενθυμίζουμε ότι για να αντικατασταθούν τα ειδικά δελτία ταυτότητας Εφέδρων Αξιωματικών με νέου τύπου, χρειάζεται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, πιστοποιητικό τύπου Α - εκδίδεται μέσω  Κ.Ε.Π.-  και 2 έγχρωμες  φωτογραφίες 3 X 3 ( με πολιτική περιβολή ).
  Παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε το site του Συνδέσμου -www.seanevias.blogspot.gr-όπου θα ενημερώνεστε για τις δράσεις ,όπως επίσης να αποστέλλεται τις προτάσεις σας στην διεύθυνση  seanevias@gmail.com.
Τελειώνοντας την επιστολή μας, θέλουμε  να σας ευχηθούμε για τις Άγιες ημέρες που φθάνουν, 

 ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  -  ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ

και το ανέσπερο και αναζωογονητικό Άγιο  φως της  Ανάστασης του  Θεανθρώπου  Ιησού  Χριστού, να φωτίζει τις καρδιές  σας και  να  σας  χαρίζει  αγάπη, υγεία, ευτυχία , πρόοδο και ευημερία. 

                                                        Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο                           

                                           Ο                                                                   Ο
                                     Πρόεδρος                                                Γεν.  Γραμματέας

                             Βαρυτιμίδης Επ.  Μιχαήλ                      Βλαχάκης  Γρ.  Γεώργιος
                                    Εφ.  Τχης (ΔΒ)                                         Εφ. Ανυλγος(ΠΖ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου