Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο ΣΕΑΝ ΕΥΒΟΙΑΣ στην 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ



        



 

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 
  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                     
                ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 
  ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
       E.mail : seanevias@gmail.com
    Website : www.seanevias.blogspot.gr

                             

             


                                Θέμα: Επίσκεψη στην  1η Ταξιαρχία Αεροπορίας  Στρατού.

  
      Ενημερωτική  επίσκεψη  στην  1η Ταξιαρχία Αεροπορίας  Στρατού  στο Στεφανοβίκειο – Μαγνησίας  πραγματοποίησε   ο  Σύνδεσμος   το  Σάββατο 4 / 3 / 2017  με  την συμμετοχή  35 μελών  , με  μέλη  των  οικογενειών τους.
       Ο Ταξίαρχος Ιωάννης  Παπαναγνώστου  καλωσορίζοντας τα μέλη στην Ταξιαρχία αναφέρθηκε  στο  σκοπό  &  τον ρόλο  της  και εξήρε την  επίσκεψη του Συνδέσμου μας  που έμπρακτα αποδεικνύει τους  άρρηκτους δεσμούς των
εν ενεργεία με τους εξ εφεδρεία Αξιωματικούς  , επισφραγίζοντας την σχέση αυτή  με την ανταλλαγή πλακετών.

           Η ενημέρωση ήταν εμπεριστατωμένη και ουσιώδης  διότι δόθηκε η ευκαιρία - για πρώτη φορά -  να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του Συνδέσμου μας  την Αεροπορία  Στρατού - που έγινε Όπλο του Στρατού το 1996 – και να μάθουν για την αποστολή , τις δυνατότητες , τον ρόλο  στρατιωτικό & κοινωνικό  της μονάδος όπως και τα πτητικά μέσα που διαθέτει .
       Μετά  το  πέρας  της  ενημέρωσης  στην αίθουσα  του 1ου  ΤΕΕΠ  επισκεφθήκαμε το αεροδρόμιο οπού  στελέχη – χειριστές  της  Ταξιαρχίας  μπροστά στα επιθετικά ελικόπτερα   AH-64Apache  ,  AH-64D Apache  & UH-1H  Huey  ("ΧΙΟΥΙ")  σκιαγράφησαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά &  τις δυνατότητες των ελικοπτέρων.
       Το μεσημέρι τα  μέλη γευμάτισαν στην Λέσχη  της Ταξιαρχίας και επέστρεψαν το βράδυ στην Χαλκίδα αφού πρώτα επισκέφτηκαν τον Βόλο .

      Ο  Πρόεδρος   Εφ. Τχης  (ΔΒ - ΣΓ)   Βαρυτιμίδης Μιχαήλ , τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστούν τον Ταξίαρχο  Ιωάννη  Παπαναγνώστου  Δκτη ( ο οποίος μετατίθεται στο  ΓΕΕΘΑ ) , τον Σχη ( ΑΣ)  Γεώργιο  Μαντζουράνη  Υπδκτη ( ο οποίος  στις έκτακτες  κρίσεις προήχθη σε Ταξίαρχο και τοποθετείται ως Δκτης της 1ης ΤΑΞΑΣ ) και τα στελέχη  της  1ης ΤΑΞΑΣ  για την εγκάρδια  υποδοχή  &  φιλοξενία  των μελών μας.
















     
Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος
ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ
Εφ. Τχης ( ΔΒ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου