Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ



                                                                                            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                                                        ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
   ΚΑΙ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 
     ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ  
       ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ 22   34 100  ΧΑΛΚΙΔΑ 
         Τηλ. : 22210 25565    Fax:  22210 80525

        www.seanevias.blogspot.gr  - email:seanevias@gmail.com


                                                                                                     Χαλκίδα  28 Μαρτίου 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Ξεκινούμε την επιστολή μας αυτήν ευχαριστώντας όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την γενική συνέλευση του Συνδέσμου μας  και συμμετείχατε στις αρχαιρεσίες.
Ως γνωστόν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας  καθώς και εκπροσώπων-εκλεκτόρων  για την Ανωτάτη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών. Παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής που αποτελούσαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί κκ. Πανταζής Κωνσταντίνος (πρόεδρος), Μητράκης Κωνσταντίνος (γραμματέας) και Θεοδουλίδης Χρήστος, (μέλος) .
       
Η  σύγκληση του  Συμβουλίου  σε  σώμα  έγινε  την  Τετάρτη 18  Μαρτίου 2015  ως  ακολούθως:
Πρόεδρος:                   Βαρυτιμίδης  Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος:             Δεσίπρης   Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας:        Καπελλάκος Γεώργιος
Αναπλ. Γραμματέας:   Τζαχρήστος Χρήστος
Ταμίας:                        Βάσσος Παναγιώτης
Αναπλ. Ταμίας:           Μπαλτάς Νικόλαος
Έφορος:                       Βλαχάκης Γεώργιος
και μέλη οι:                 Καπεντζώνης  Ανδρέας
                                    Δαμιανίδης  Αλέξανδρος
Στις  23  Μαρτίου  το  απόγευμα , παρουσία του επιτίμου προέδρου κ. Δημητρίου Παλαμά τελέσθηκε στα  γραφεία  μας  από  τον αιδεσιμότατο και μέλος του συνδέσμου  πατέρα  Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, Αγιασμός  επί  τη ευκαιρία  λήψης  καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

                                                                   ΔΡΑΣΕΙΣ  ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

 Την 5η Απριλίου  Κυριακή των Βαΐων το πρωί,  θα γίνει αρτοκλασία υπέρ των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών αυτών στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής (Ορφανοτροφείο) στην Έξω Παναγίτσα. Είναι μία καθιερωμένη εκδήλωση και παρακαλούμε για την συμμετοχή σας.
Συνεχίζοντας τις  επιτυχημένες  εκπαιδευτικές - ενημερωτικές  δράσεις  του  Συνδέσμου  μας  που πραγματοποιήθηκαν  στις 18/11/2014 & 17/2/2015 σε  συνεργασία με την Σχολή Πεζικού ,  είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  ότι το απόγευμα  της Τρίτης 21-4-2015    ( 15.00 έως 18.00)  θα  πραγματοποιηθεί  ενημέρωση - εκπαίδευση επί αντικειμένων του όπλου των Τεθωρακισμένων στην ΣΑΤΘ -Αυλώνα. Εισηγητές θα είναι εξειδικευμένα μόνιμα στελέχη της Σχολής. Παρακαλούμε για την ευρύτερη, κατά το δυνατόν , συμμετοχή σας. .
  Επίσης τον  Μαΐο, ο  Σύνδεσμος θα επισκεφθεί  την  114  Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα  με  σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά  την νυχτερινή  εκπαίδευση  των πιλότων  των  μαχητικών  αεροσκαφών  MIRAGE 2000.
Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται  να  δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι  την  Πέμπτη 16 Απριλίου  για  τα  Τεθωρακισμένα  επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ  κ. Μιχαήλ Βαρυτιμίδη (τηλ. 6977558367 – 22210 23441 ) και τον Αντιπρόεδρο κ.  Γεώργιο  Δεσίπρη     ( τηλ. 6945025360 – 22210 88923) ή  αποστέλλοντας σχετικό  e-mail με πλήρη καταγραφή των στοιχείων τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση : seanevias@gmail.com. Σας πληροφορούμε  ότι από τον Δεκέμβριο του 2014 λειτουργεί η ιστοσελίδα μας www.seanevias.blogspot.gr μέσω της οποίας μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για όλες τις ενέργειες του συνδέσμου.
Η καλοκαιρινή εκδρομή του συνδέσμου προγραμματίζεται για  τέλη Ιουνίου και θα ενημερωθείτε  έγκαιρα για τις λεπτομέρειες μέσω της ιστοσελίδας μας .
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην τελετή παραδόσεως παραλαβής διοικήσεως στην Σχολή Πεζικού παρευρέθησαν μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και μέλη του Δ.Σ . Κατά την δεξίωση που ακολούθησε επιδόθηκε στον απερχόμενο διοικητή Αντγο ε.α.  Δημήτριο Μήττα  αναμνηστική πλακέτα του ΣΕΑΝ ενώ ο κ. Βαρυτιμίδης καλωσόρισε τον νέο διοικητή Ταξίαρχο κ. Αλέξιο Οικονόμου ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο του.   

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθη  την ημέρα της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου  στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και συμμετείχε στην κατάθεση στεφάνου.
                                                
ΩΡΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΓΡΑΦΕΙΩΝ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Τα  γραφεία  του  Συνδέσμου επί της Αγγελή Γοβιού 22 θα  είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 6.00μμ έως τις 8.00μμ εκτός Αργιών. Επίσης τα γραφεία θα είναι κλειστά την Μεγάλη Εβδομάδα, της Διακαινησίμου, τον μήνα Αύγουστο και την εβδομάδα  μεταξύ  Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τελειώνοντας  θέλουμε  να  ευχηθούμε  σε  εσας  και  στις οικογενειες σας  για τις  Άγιες  ημέρες  που  φθάνουν, 
 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

και το ανέσπερο και            αναζωογονητικό Άγιο  φως της  Ανάστασης του  Θεανθρώπου  Ιησού  Χριστού, να φωτίζει τις καρδιές σας και να σας χαρίζει αγάπη, υγεία, ευτυχία , πρόοδο και ευημερία.

                                         

                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΕΑΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              Βαρυτιμίδης Μιχαήλ                Καπελλάκος Γεώργιος

                                 Εφ. Λγος ΔΒ-ΣΓ                       Εφ.  Ανθγος ΠΖ-Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου